Biar Papa Asal Bergaya? Perlu Ke??



Assalamualaikum...

Amboiiii, tajuk post punye la hangat, kalah headline Melodi... mihmihmih...
Ni Ayu nak tanya sket.. Korang teringin tak nk pakai tepon canggih cam gambor yg Ayu tunjuk kat atas tu? Bagi yang lahir2 je terus jadi anak orang kaya memang lah x terasa berat sangat tangan nak seluk kocek n beli benda alah tu kan? 

Tapi camne plak dengan korang yang baru je beli tabung uji tabung unta nak simpan duit, nak2 plak bleh simpan singgit je sehari.. tu pon kadang2 jumpa kat bawah tangga rumah jiran... Alamak, bila nk cukup duit nye ek? Cuba jugak mintak2 dengan boypren, tapi boypren ckp guna je tipon yang dah ade.. asal leh call dengan sms, jadilah...

Adoiii, teringin niiii, tapi nk wat cane? Haaaaaaa... ni ade satu penyelesaian... bukan nk suruh pi pinjam along ye... Kata orang, x dapat nengok buah hati, nengok bumbung rumah dia pon jadi lah.. Same jugak dengan kes ni. X dapat yang ori, yang klon pon jadi lah.. tapi pastikan gred dan kualiti nye sangat2 hampir menyerupai yang original... Skali pandang, orang x ckp pon bnda tu x ori... Tipon ni dikilangkan di Korea. Gred AAA. Klau korang pndai cek no siri dia, dia akn tunjuk produk ni direct dari kilang asal... 

Bukan niat nk menunjuk, tapi klau dah teringin kan, nk wat cane ye dak? Ok, ni Ayu bagi link untuk korang tengok tipon klon tu... Ayu pon ade satu, kualiti nye memang amat memuaskn... tapi korang jgn plak ingat bnda tu akan 100% sebijik dgn yang ori.. cuma 95% ye... tapi berbaloi sgt2 dengan harganya...
Klau korang berminat nti bolehlah order ye.. Cara-cara order dah ade dalam blog tu...

So peribahasa kat atas dah leh tukar la kan? Tukarkan kepada 'Tak Payah Papa Untuk Bergaya'...

Ok bye...


1 comments:

Faiz Ramlan said...

handphone yg bagus..tp sebagus mana?ok ker!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...